Go to Top

CeckoCovers

logoGeckoGecko Covers is een jong en ambitieus bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerp en de verkoop van beschermhoezen voor e-readers, tablets en Macbooks. Ons assortiment proberen wij steeds aan te vullen en te vernieuwen, zoals met telefoonhoesjes en cameratassen. Wij verkopen onze producten niet alleen in Nederland, maar wij zijn ook internationaal gericht. Onze afzetmarkten zijn voornamelijk Nederland, Duitsland en Italië.

Het team van Gecko Covers bestaat op dit moment uit tien jonge en enthousiaste mensen (aangevuld met een club dedicated freelancers). Dit betekent dat de lijntjes kort zijn, ieders werkterrein breed is en iedereen al snel zijn eigen verantwoordelijkheden draagt. In ons team zijn de volgende kerntaken onderverdeeld: sales/accountmanagement, inkoop, marketing, klantenservice en het onderhouden van onze business-to-consumer verkoopkanalen.

Dit bedrijf is gecategoriseerd onder: Retailketen of accesoireverkoop

Website: http://www.geckocovers.nl/ | Contactpersoon: Joyce | Email: info@geckocovers.com

Vacature
Type vacature(s): Stage
Periode: in samenspraak
Het proces van A tot Z beleven? Vraag naar stagemogelijkheden!

Een Gecko hoes ontstaat op de ontwerptafel in hartje Amsterdam. Eén van de belangrijkste onderdelen van het ontwerpproces is het bepalen van het materiaal. Gaan we voor kunstleer, canvas of toch voor rundleer met een ‘vintage’ look? We zijn soms uren aan het brainstormen om de juiste combinatie van materiaal, kleur en design te bepalen.

Na een aantal schetsen wordt een eerste design getekend. Hieruit worden vaak meerdere prototypen gemaakt. Dan breekt het belangrijke keuzemoment aan, welk ontwerp gaat het worden?! Via de facebookpagina vragen we onze ‘Gecko Lovers’ om hun mening. Handig om de juiste kleuren te bepalen of om een geschikte naam te bedenken. Zo is de ‘TabCouch’ via een prijsvraag aan zijn naam gekomen.

Bijna alles wordt tegenwoordig door machines gemaakt. Onze hoezen niet! Elke hoes wordt met de hand gemaakt. Mensen verzorgen alle stappen in het productieproces. Van het snijden van materiaal tot het afstikken van de naden, en dit alles met grote nauwkeurigheid. Voordat een Gecko Cover de fabriek verlaat wordt er gecontroleerd op onregelmatigheden. Een kras in het leer, lijmrestjes aan de binnenkant of een magneetsluiting die niet werkt? We halen ze eruit zodat een gecko lover een perfect product ontvangt.

, ,

Geef een reactie