Go to Top

Studio van Eijk van der Lubbe

Stijl: "Neutral"Studio Van Eijk & Van der Lubbe is een kleine studio gevestigd in Geldrop. Vanaf januari 2015 hebben we een stageplaats beschikbaar voor een periode van minimaal 3 maanden.

Een stage bij onze studio houdt in dat je 4 dagen in de week aanwezig moet zijn. Soms 5 dagen als dat nodig is voor een project. Je werkt aan verschillende projecten, zowel research als ontwerpen als het daadwerkelijke uitvoeren. De projecten zijn zeer divers, van productontwerp en tentoonstellingsinrichting tot totaalconcept. Daarnaast hebben we een eigen label USUALS. Hiervoor wordt alles in eigen beheer in de studio opgezet en o.a. aangeboden via een eigen webshop. Wij bieden de toekomstige stagiair een leuke en leerzame werkplek in een enthousiast en ambitieus team. Een stagiair krijgt bij ons veel vrijheid en is een deel van het team. Dit betekent dat zelfredzaamheid, creativiteit en een gevoel van eigen verantwoordelijkheid van belang zijn.

Profiel:
Je studeert aan een opleiding zoals Design Academie, een kunstacademie richting productontwerp of architectuur. Je vindt het fijn om in een klein team aan verschillende projecten te werken en alle facetten binnen een kleine studio te leren kennen. Het is gewenst dat je bekend bent met computer programma’s zoals Photoshop, illustrator, indesign en sketchup.

Heb je interesse in een stageplaats bij onze studio dan ontvangen we graag je CV en portfolio met een korte motivatie op maureen@vevdl.com Mocht je vragen hebben dan kun je natuurlijk ook contact opnemen.

Contactinformatie:

www.vevdl.com | info@vevdl.com