Go to Top

V3RS

V3RS is een studio gevestigd in Eindhoven vlak bij Centraal station. Wij richten ons op verschillende type projecten binnen de interieur- en product ontwerp branche, voornamelijk gericht op het concept ontwerp. Van compleet ontwerp en realisatie van restaurants tot industrieel ontwerp voor diverse merken. Daarnaast hebben we een eigen productlijn. Hiervoor wordt alles in eigen beheer in de studio bedacht, ontworpen, geproduceerd en aangeboden via o.a. een eigen webshop.

V3RS bestaat uit een klein team waardoor de stagiaire een direct team-lid is en in aanraking komt met alle lagen van het bedrijf. Hierdoor bieden we naast een een leuke en leerzame werkplek ook eigen verantwoordelijkheden voor de toekomstig stagiaire. Binnen de organisatie is daarom voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en staan we open voor organische groei van personen als ook van het bedrijf zelf. Je zult te werk gaan binnen ruime diversiteit aan projecten en hierin je eigen opdrachten krijgen waar je veel creativiteit kwijt zult kunnen. Onze eigen werkplaats biedt daarnaast ruimte voor het maken van prototypes en ontwikkeling van nieuwe ideeën.

Dit bedrijf is gecategoriseerd onder: Ontwerpbureau, Producerend bedrijf, Zelfstandige ontwerper(s)

Website: http://www.v3rs.nl | Contactpersoon: Jon van Hoof | Email: jonvanhoof@v3rs.nl

Vacature
Type vacature(s): Stage
Periode: In samenspraak
Je bent onderdeel van een klein team en zult aan verschillende projecten werken. Door deze constructie zul je alle facetten van het reilen en zeilen van een studio leren kennen. Wij zien graag dat je minimaal basiskennis hebt in programma's als Photoshop, Illustrator, Indesign en SolidWorks. Daarnaast blijft schetsen altijd belangrijk om te kunnen. Tijdens het werk zullen we je bijsturen in deze programma's en je skills hierin finetunen.

Heb je interesse in een stageplaats bij onze studio dan ontvangen we graag je CV en portfolio met een korte motivatie op info@v3rs.nl of jonvanhoof@v3rs.nl. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen.

, , , ,

Geef een reactie